To MYST-ήριο Speedrun - Zok

Channel: 

Θέλεις να δεις πόσο εύκολο είναι να τερματίσεις ένα παιχνίδι 5 με 7 ωρών σε κάτι λιγότερο από 3 λεπτά; Δεν ξέρω γιατί σε ρωτάω, για να έκανες κλικ προφανώς και θέλεις. Οπότε δες το βίντεο!

Η έκδοση του παιχνιδιού είναι η realMyst Masterpiece Edition που κυκλοφόρησε το 2014.

To Myst είναι από τα πιο ιστορικά παιχνίδια όλων των εποχών. Εκτός από την ώθηση που έδωσε στην βιομηχανία παιχνιδιών όταν κυκλοφόρησε, υπάρχουν είδη παιχνιδιών ακόμα και σήμερα που προσπαθούν να το φτάσουν 28 χρόνια μετά. Το Adventure puzzle game που δημιουργήθηκε από δύο αδέλφια πραγματικά σε ταξιδεύει και καταφέρνει να σε κρατάει στον κόσμο του από την αρχή μέχρι το τέλος.

Παραγωγή/Σκηνοθεσία/Παρουσίαση: Γιώργος "Zok" Ζώκας
https://www.youtube.com/c/sxediob
Instagram: https://www.instagram.com/tehzok/
Facebook: https://www.facebook.com/sxediob/
Twitter (αχαχαχα): https://twitter.com/sxediob

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη στους:
Kostas Tzimopoulos, forishellas, Stefos, Noia, VampAnta, John Kyrizoglou, mariosx12, Dionysis Adamopoulos, Νίκος Χασάπης, Salaminiotis, Toxic, DIIMITRA, Stathis Kap., Officer Beardog, Panos, Mars, Loukas Gian, zapdim, Stavros Vagionitis, NikSpace, Giannis Tsolebas, Fanis Karamitsos, TLW Zois, Giannis Balis, Iakovos Zournatzis.

Intro- 0:00
Ένα Myst-ήριο παιχνίδι - 00:42
Το Myst-ικό Speedrun - 03:31
Myst-αγωγία - 9:16

Κάνε εγγραφή στο Youtube: https://www.youtube.com/c/sxediob
ή γίνε χορηγός για να βλέπεις νωρίτερα τα βίντεο, extra emoji στο chat και άλλα στο: https://www.youtube.com/channel/UCCKuH-XJKd8UQypSExk4c1Q/join

#Zok #Speedrun #Myst

Tags: