Τα χειρότερα ΖΟΜΠΙ, bruh! - OTX#2 - Zok

Channel: 

Εψαχνα τα χειρότερα ζόμπι όλων των εποχών και τα βρήκα στο Corpse Killer 25th anniversary edition. Ηταν σε ένα νησί της Καραϊβικής όπου φυλούσαν έναν βαρόνο μαγιονέζας. Σε αυτό το retro old school FPS με Full Motion Video (FMV) cutscenes που έγινε remastered 25 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, έμαθα να περπατάω μόνο στα πλάγια, να τελειώνω όλες τις προτάσεις μου με την λέξη bruh και ότι το φυσοκάλαμο είναι OP. Το βίντεο περιλαμβάνει όλο το walkthrough/ playthrough του game.

Μπορεί όλοι να ρωτάνε "Ποιο είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών", αλλά εμείς θα πάμε στο επόμενο βήμα ψάχνοντας το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ παιχνίδι που κυκλοφόρησε ποτέ! Καλώς ήρθες στο "Ό,τι Χειρότερο" όπου μία φορά το μήνα θα ψάχνουμε το πόσο πάτο μπορεί να πιάσει το βαρέλι των videogames.

Παραγωγή/Σκηνοθεσία/Παρουσίαση: Γιώργος "Zok" Ζώκας
https://www.youtube.com/c/sxediob
Instagram: https://www.instagram.com/tehzok/
Facebook: https://www.facebook.com/sxediob/
Twitter (αχαχαχα): https://twitter.com/sxediob

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη στους:
Kostas Tzimopoulos, forishellas, Stefos, VampAnta, John Kyrizoglou, Noia, mariosx12, Νίκος Χασάπης, Salaminiotis, Toxic, DIIMITRA, Stathis Kap., Officer Beardog, Panos, Martti PaPs, Mars, Loukas Gian, Stavros Vagionitis, NikSpace, Theodosis Athanasiou, TLW Zois, Giannis Balis, Iakovos Z.

Intro- 0:00
Τα βασικά, bruh! - 01:50
Eνα αντιαθλητικό φάουλ (ξεκάθαρα αστράγαλος, δεν είδε ο διαιτητής;) - 02:36
Objectives, gameplay και foopah! - 03:23
Το καλό το upgrade, το αντρίκιο, bruh! - 06:52
Οι σωσμένοι bruhs! - 9:49
Ο βαρόνος της μαγιονέζας - 19:51
Τερματισμός - 23:28
Plot twist, bruh! - 24:51

Κάνε εγγραφή στο Youtube: https://www.youtube.com/c/sxediob
ή γίνε χορηγός για να βλέπεις νωρίτερα τα βίντεο, extra emoji στο chat και άλλα στο: https://www.youtube.com/channel/UCCKuH-XJKd8UQypSExk4c1Q/join

#Zok #Zombies #WorstGameEver

Tags: