SexPyr

SexPyr

O ΣΕΞΠΥΡ ή κατά κόσμον Βασίλης Παρασκευάς, ξεκίνησε την ενασχόληση του με τη μουσική το 1997 ως ιδρυτής και μέλος του συγκροτήματος Καβουροδεινόσαυροι, έτος που επίσης έγινε αντιληπτός για την καλλιτεχνική του υπόσταση από τον Δημήτρη Μεντζέλο των Ημισκουμπρίων. Το 1999 συμμετείχε για πρώτη φορά σε επίσημη δισκογραφική δουλειά στο τραγούδι 1979-1999 στο δίσκο των Ημισκουμπρίων ‘’ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ 2030’’. Το 2000 κυκλοφορεί την πρώτη επίσημη δισκογραφική του δουλειά ως Καβουροδεινόσαυρος στην Sony Music/Imiz Biz με τίτλο ‘’Φύκια για μεταξωτές κορδέλες’’ και συγχρόνως την ίδια χρονιά γράφει και ερμηνεύει σε μουσική του Πρύτανη των Ημισκουμπρίων το τραγούδι τίτλων της σειράς ‘’10 λεπτά κήρυγμα’’ το οποίο και σημειώνει τεράστια επιτυχία. Το 2001, ως μέλος της Κλικαρίας (ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ, DR DREEZ, ΜΑΡΙΛΕΤΑ κλπ) κυκλοφορούν από την Universal Def Jam/Imiz biz το δίσκο ‘’La klikaria’’.
Μετά από ένα διάλειμμα 4 χρόνων στο οποίο κυκλοφορεί free download cd’s, κάνει live εμφανίσεις, τελειώνει το Πανεπιστήμιο και συμμετέχει σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών, κυκλοφορεί το 2005 από την Legend/imiz biz τον δίσκο με τίτλο ‘’Sexpyrience’’ ο οποίος περιείχε και το Δέκα λεπτά κήρυγμα αλλά και άλλα 16 τραγούδια τα οποία έκαναν και ακόμη κάνουν αίσθηση. Το 2006 ιδρύει το comedy metal συγκρότημα Trendy Hooliguns με το οποίο κερδίζει την ίδια χρονιά το διαγωνισμό ‘’Mad for bands Contest’’ και το 2008 κυκλοφορούν από την alpha records τον πρώτο τους ολοκληρωμένο δίσκο με τίτλο ‘’Το ξύπνημα των Χαζών’’ ο οποίος τους καθιερώνει στην Metal Ελληνική σκηνή. Το 2010 και ύστερα από μια πληθώρα live εμφανίσεων και συμμετοχών σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών κυκλοφορεί ως μέλος των Trendy Hooliguns από την Legend το δεύτερο τους ολοκληρωμένο lp με τίτλο ‘’Χολέτρα’’.
Τον Ιανουάριο του 2011 και μόλις 6 μήνες μετά την κυκλοφορία της Χολέτρας των Trendy, κυκλοφορεί και τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο ως ΣΕΞΠΥΡ με τίτλο ‘’Για τα πανηγύρια’’. Τον Οκτώβριο του 2011 κυκλοφορεί από την legend το digital single των Trendy Hooliguns με τίτλο ‘’Περίεργη Ζωή’’, και τον Νοέμβριου του ίδιου έτους κυκλοφορεί αλλά 2 digital singles από τη legend το ένα με Trendy Hooliguns και συμμετοχή από τον Σπύρο Γραμμένο με τίτλο ‘’Παίζει πρόβλημα’’ και το άλλο ως ΣΕΞΠΥΡ σε μουσική Πρύτανη από Ημισκούμπρια και με συμμετοχή του Ταφοπλάκιουμ από Ανώριμους. Τον ίδιο μήνα με επίσημη άδεια από τον μουσικοσυνθέτη Μαρκόπουλο, διασκευάζει το τραγούδι ‘’Μπήκαν στην Πόλη οι Οχτροί’’ του Νίκου Ξυλούρη, μαζί με τους Κωνσταντίνο Μάτσικα και Διονύση Χριστοδουλάτο το οποίο και αποτέλεσε το σήμα της ομώνυμης εκπομπής της Λιάνας Κανέλλη στον Real Fm 97.8. Στη συνέχεια κυκλοφορεί το Δεκέμβριο του 2011 από την Legend ως ΣΕΞΠΥΡ το digital single ‘’Σαν τη Γρανίτα’’ με συμμετοχή από τον Αλέξανδρο Κοντοπίδη και μέσα στο 2012 από την warner music Greece τον τρίτο δίσκο των Trendy Hooliguns με τίτλο ‘’Release the Kraken’’.
Στη συνέχεια ακολουθούν πολλές digital κυκλοφορίες κυρίως με Μαύρο Ήλο, και ΤΡΙΠΑ ΚΡΟΥ μερικές από τις οποίες ήταν το τραγούδι ‘’ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΚΕΤΑ’’, ‘’Ψευδαίσθηση’’, ‘’Έλα πλατεία man’’, ‘’E OXI’’ και ‘’ΨΑΧΝΩ ΚΑΡΙΕΡΑ’’ και με τους οποίους δημιουργούν μέσα στο 2012 την κωμική ομάδα ‘’ΜΟΥΡΓΑ’’ συμμετέχοντας με πολλούς stand up comedians σε αρκετές live εμφανίσεις, με την κυριότερη από αυτές να είναι το επετειακό των δύο ετών που πραγματοποιήθηκε στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ του COMEDY LAB την Άνοιξη του 2013. Το Μάρτιο του 2013 κυκλοφορεί με τους trendy hooliguns τον τέταρτο επίσημο του δίσκο με τίτλο ‘’RISE OF THE HOOLIGUNS’’ όπου τραγούδια όπως το ‘’ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ’’, ‘’Η ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ’’ και το ‘’BLOOD TEARS AND SWEAT’’ γνώρισαν μεγάλη διαδικτυακή επιτυχία.
Συγχρόνως με όλα αυτά είναι ιδρυτής και αρχισυντάκτης του www.musicmash.gr, υποψήφιος Διδάκτωρ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και καθηγητής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε φροντιστήρια. Αυτά!

Partner

ΦΥΣΙΚΗ ΚΕΚΛΙΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ - Sorry δεν σας άκουγα

Partner

''Μπίρι Μπίρι'' - Σέξπυρ, Μαύρος Ήλος, Τωm Unit

Partner

Σέξπυρ - Ο Σκύλος μου ο Ζαζόπουλας

Partner

Δε χωράς πουθενά - επεισόδιο 1 - Σέξπυρ & Μαύρος Ήλος

Partner

Sorry Δεν Σας Άκουγα - 'Αλγεβρα - Ορίζουσες

Partner

Αφιέρωμα Σέξπυρ στο CNN Αρκαδίας

Partner

Σέξπυρ - Νιώθω Έντομα

Partner

Μαύρος Ήλος #rap_challenge

Partner

Sexpyr - Τι έπαθες Μανώλη

Partner

Sexpyr's Eating #04 - Μεντζέλος (Ημισκούμπρια)

Partner

Don't give a F.A.Q. #2

Partner

Sexpyr's 2Fight Show - Tsach

Partner

Sorry Δεν Σας Άκουγα S02E04 - Βιολογία Γενικής Παιδείας : Ομοιόσταση

Partner

ΦΥΣΙΚΗ: Δυνάμεις - Sorry δεν σας άκουγα

Partner

ΣΕΞΠΥΡ - GAMERS

Partner

ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΖΩΗ''

Partner

Έρχεται το ''ΣΕΞΠΥΡ ΠΡΙΒΕ LIVE SHOW'' by Aris Kaplanidis (TΡΙ.Π.Α. ΚΡΟΥ)

Partner

Σέξπυρ Πριβέ Live Show ep 3 by Άρης Καπλανίδης ΤΡΙ Π Α ΚΡΟΥ

Partner

Sexpyr's Αν...boxing #3 Κρουασάν..σχοινάκι με George A. (COUNTOWN)

Partner

Σέξπυρ & Αρούλης (ΤΡΙ.Π.Α. ΚΡΟΥ) ‘’ΤΑ VIEWS ΣΟΥ’’ - official videoclip

Partner

Δε χωράς πουθενά - επεισόδιο 3 - Σέξπυρ & Μαύρος Ήλος

Partner

ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ; “THE RANT”

Partner

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ 2 - Sorry δεν σας άκουγα

Original

THE LAST RUST ep.1. THE INTRODUCTION

Partner

Αποχαιρετισμός ΜΑΥΡΟΥ ΗΛΟΥ

Partner

Sexpyr & Tus - Από Μικρός Ήμουνα Κακός (Remix) - Official Music Video - prod.John Thanos

Partner

Το πάρτυ με τα ούζα II - Καβουροδεινόσαυροι

Partner

Πάρ΄τη στη Ταράτσα -Underground Studios- 13/7/2018

Partner

Sexpyr's 2Fight Show -Zoe pre & Βάνα Παπαδοπούλου

Partner

Γκούγκλ Mάπς 00001

Pages